به گزارش خبرنگار گیل رسا از صومعه سرا، علی اکبری گفت: پیش بینی میشود ۸۰ خانوار این شهرستان امسال ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۴ میلیارد تومان برداشت و به بازار مصرف عرضه کنند.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا با بیان اینکه این محصول قدمتی بیش از ۱۰۰ سال دارد افزود: در صومعه سرا از نیشکر در کارگاههای سنتی روستاهای قاضده، کلسر، میانده، شکرباغان، سنگجوب و مُلاسرا شکر سیاه استحصال میشود.
وی با بیان اینکه کشاورزان صومعه سرایی در کشت نیشکر از هیچ گونه کود و سم شیمیایی استفاده نمیکنند گفت: این محصول کامل ارگانیک است و مصرف شکر سیاه برای درمان یرقان، فاویسم و کم خونی مفید است.
نیشکر یا شکر لوله همه ساله در اردیبهشت ماه کشت و در اواخر آذر برداشت میشود.
ثبت دیدگاه