به گزارش گیل رسا از رشت، صالح محمدی افزود: ۱۸۰ کشاورز گیلانی امسال در ۲۹ هکتار از زمینهای خود امسال نیشکر کشت کرده اند.
وی اضافه کرد: پیش بینی میشود باتوجه به شرایط آب و هوا کشاورزان گیلانی امسال حدود ۲۶ تن نیشکر برداشت کنند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه شهرستان صومعه سرا قطب تولید نیشکر در استان است، گفت: علاوه بر صومعه سرا در لنگرود هم نیشکر تولید میشود و زمان کشت این محصول از نیمه اول اردیبهشت ماه آغاز میشود و زمان برداشت آن در آذرماه هر سال است.
صالح محمدی با بیان اینکه نیشکرکاران در زمان کاشت، داشت و برداشت این محصول از هیچگونه سم و کودی استفاده نمیکنند، گفت: شکر سیاه تولید شده در گیلان از کیفیت و بازارپسندی مناسبی برخوردار بوده و بعنوان محصول سالم و ارگانیک عرضه میشود.
صالح محمدی با اشاره به اینکه روش پخت شکر سیاه سنتی در کارگاههای محلی انجام میشود، اضافه کرد: ۲۰ کارگاه سنتی در استان در فرآوری محصول نیشکر مشغول به کار هستند.
شکر سیاه، دوشاب و کف شکر از جمله فرآوردههای نیشکرکاران است.
نیشکر گیلان قدمتی ۱۰۰ ساله دارد.
ثبت دیدگاه