به گزارش گیل رسا به نقل از روابط عمومی مجتمع چوکا صبح امروز پنجشنبه ۱۴۰۲/۵/۱۹ سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، عباسی استاندار گیلان با همراهی حسن محمد یاری نماینده مردم شریف شهرستان های تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی، بازین مدیرعامل شستا، اسم خانی مدیرعامل تاپیکو، نصرالهی مدیرعامل تاسیکو، سید نادر صفوی فرماندار رضوانشهر، حجت الاسلام و المسلمین مهدی نژاد امام جمعه، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیر کل صمت گیلان و همچنین فرمانده انتظامی، جانشین فرمانده سپاه ناحیه و دیگر مدیران استانی و شهرستانی از مجتمع صنایع چوب و کاغذ ایران(چوکا) بازدید و در جریان وضعیت تولید و موانع این شرکت بزرگ قرار گرفت.
سید صولت مرتضوی در این بازدید گفت:برنامه یکساله در چوکا انجام گرفته و حمایت خود را از برنامه کوتاه مدت ۲ ساله و بلند مدت ۵ ساله در این مجموعه عظیم صنعتی انجام خواهیم داد.
وی با اشاره به ضرورت اجرای طرح مولدسازی با توجه به املاک قابل توجه این شرکت افزود:
استاندار گیلان طی نشستی با روسای کل دادگستری و ثبت اسناد و املاک نسبت به تعیین تکلیف دارایی ها و املاک چوکا و تبدیل به احسن آن اقدام نماید.
وی تاکید داشت: هر آنچه که مولدسازی شود در اختیار امرِ تولید در چوکا و می بایست در همین شهرستان هزینه گردد که سود حاصله از آن برای بازنشستگان تامین اجتماعی باشد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخشی از سخنان خود گفت:منابع طبیعی، زمین های لازم جهت کشت و زراعت چوب و یا چوب های باد افتاده و ساقط شده را در اختیار شرکت چوکا قرار دهد.
وی همچنین افزود: دستگاهها و سازمان های خدمات رسان نظیر برق، گاز، تامین اجتماعی، دارایی و…. در یک بازه زمانی ۶ ماهه مهلت تنفس و پس از آن بدهی های شرکت چوکا را تقسیط نمایند تا این شرکت در راستای اهداف خود بتواند تولید مستمر را تحقق ببخشد.
سید صولت مرتضوی در پایان به ضرورت سند تحول چوکا اشاره و تدوین آن را امری لازم و ضروری قلمداد نمود.
در بخشی از این نشست، بازیان مدیرعامل شستا نیز با بیان ویژگی های خاص شرکت چوکا و لزوم استفاده از سرمایه گذار بخش خصوصی با توجه به فرصت های منحصر به فرد این مجموعه مواردی را عنوان نمود.
در پایان عظیمی (سرمایه گذار بخش خصوصی) با اشاره به آمادگی لازم جهت سرمایه گذاری بلند مدت در چوکا گفت:
چوکا همانند معدن طلاست و آمادگی لازم داریم که ظرف مدت ۲ سال آن را از ماده ۱۴۱ خارج و به سوددهی برسانیم.
وی با تاکید به راه اندازی ورق سازی و نیروگاه و ژنراتور مکمل گفت:
راه اندازی و صادرات ورق سازی و همچنین تکمیل نیروگاه برق و فروش آن به دولت میتواند زمینه اشتغال جوانان منطقه را در این مجموعه در پی داشته باشد.
ثبت دیدگاه