حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 21 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1207 تعداد دیدگاهها : 0×
فومن در میان ۱۲ شهر نهایی هشتمین دوره انتخاب پایتخت کتاب ایران
۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۲
شناسه : 2589
7
معاون توسعه مدیریت و منابع اداره­کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان نیکبخش از راهیابی شهرستان فومن به مرحله نهایی هشتمین دوره انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران خبر داد.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش خبرنگار گیل رسا از فومن، در بازدید معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرکل کتاب خانه های عمومی گیلان، معاون توسعه مدیریت و منابع اداره­ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در بازدید از عمارت حاجیه بنی فومن در راستای راهیابی شهرستان فومن به مرحله نهایی هشتمین دوره انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران، محمد نیک بخش اظهار کرد: ۱۰۵ شهر از نقاط مختلف کشور برای پایتخت کتاب ایران معرفی شده بودند.

وی با بیان اینکه از این تعداد 12 شهر به مرحله نهایی راه یافتند که یکی از این شهرها فومن است افزود: مسئولان کشوری با تدارک بازدیدهای میدانی و سنجش برای توان شهرها در اجرای ایده‌های ارائه شده و برای انتخاب پایتخت کتاب امروز مهمان ما در شهرستان فومن بودند.

معاون توسعه مدیریت و منابع اداره­ کل فرهنگ و ارشاد اسلامیگیلان گفت: پایتخت کتاب ایران یک رویداد ملی در راستای ترویج کتابخوانی است که به کارنامه و برنامه شهرهایی می‌پردازد که ضمن برخورداری از پیشینه‌های درخشان فرهنگی و اهتمام به تقویت زمینه‌های توجه به کتاب، نسبت به ارائه برنامه‌های خلاقانه و اثرگذار برای رونق کتابخوانی اقدام نموده‌اند.

گفتنی است؛حاجیه بنی یکی مالکین خوش نام  و بانوی خیر در زمان خودش بوده است این مکان متعلق به وی بوده  و به عنوان خانه مسکونی و اربابی که به مدت 2 سال از آن استفاده می نماید و اولین خانه آجری شهر می باشد.

پس از آن برای رفاه حال مردم شهر به دادگستری اجاره می  دهد و به مدت 40 سال اولین دادگستری غرب گیلان می شود پس از آن به مدت 20 سال به اداره ثبت اسناد و املاک اجاره داده می شود همچنین به مدت 20 سال اولین مدرسه دخترانه غیر انتفاعی در آن تاسیس می گردد و بعد ها توسط برادرزاده اش که فرزند خوانده اش بود (اکرم ادهم فومنی به نام مریم پور یحیی زاده فومنی با کمک همسر و فرزندش ) بازسازی شد تا با کوله باری از خاطرات خوب و خوش برای بازدیدکنندگان به یاد گار بماند او در 23 فروردین 1380 به دیار باقی شتافت و توسط آیت الله بحجت فومنی نماز گذارده شد و در بهشت معصومه واقع در شهر قم به خاک سپرده شد او زنی فعال در شهر با اهداف نیکو در زمان خود بود.

اکنون عمارت حاجیه بنی فومن که یک محیط گردشگری و فرهنگی است علاوه بر ارائه غذا به مشتریان،  با طراحی و معماری خاص خود و ارائه خواندن کتاب به مشتریان تا آماده شدن غذا، محیطی گرم و دلنشین را برای میهمانان فراهم می کند.
محیط رستوران حاجیه بنی نیز بسیار دلنشین و دلپذیر است. طراحی داخلی این رستوران با استفاده از المان های سنتی و محلی، یک فضای گرم و دوستانه را برای مشتریان خلق می کند. با ورود به این رستوران، شما احساس خواهید کرد که در یک مکان سنتی و محلی قرار دارید.

حال باید  دید مسئولان امر شهرستان فومن را به عنوان پایتخت کتاب معرفی می کنند یا خیر؟

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • از انتشار نظراتی که فاقد محتوا بوده و صرفا انعکاس واکنشهای احساسی باشد جلوگیری خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا جهت بوجود نیامدن مسائل حقوقی از نوشتن نام مسئولین و شخصیت ها تحت هر شرایطی خودداری نمائید.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.