گیل رسا-مائده فلاحتکارضیابری؛
همزمان با سومین شب قدرعاشقان امامت و ولایت در مساجد، تکایا، حسینیهها، بقاع متبرکه و دیگر مکانهای مذهبی گیلان گردهم آمدند و دعای جوشن کبیر، دعای مجیر، زیارت عاشورا و .. را قرائت کردند.
مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(علیهالسلام) در رثای امیرالمومنین(علیهالسلام) به نوحه خوانی و سینه زنی پرداختند و محبین اهل بیت(ع) اشک ماتم فرو ریختند و بر سر و سینه زدند.
مساجد و بقاع متبرکه امشب حال و هوای معنوی خاصی به خود گرفته بود، همه آمده بودند از پیر و جوان تا کودک و نونهال و زن و مرد، قرآن را به سر گرفته بودند و با دلهایی مضطر از خداوند منان در این شب عزیز طلب مغرت و بخشایش داشتند و نیز خود را به مراسم رسانده بودند تا در این لحظات تا پاسی از شب را به راز و نیاز با معبود خود نشینند.
شب قدر شب تقدیر و حول حالنا الی احسن الحال
یکی از احیاگران و دلدادگان مولای متقیان حضرت علی(علیهالسلام) که با دستی قرآن به سر و دست دیگرش رو به آسمان بود، اظهار کرد: امشب آخرین شب قدر است و ما آمدهایم تا آخرین راز و نیازهای خود را با معبود در این شب پر فضیلت کنیم زیرا معلوم نیست سال دیگر زنده باشیم یا خیر.
وی با بیان اینکه شب قدر شب تقدیر و حول حالنا الی احسن الحال برای ما است، افزود: افضل دعاهای امشبم تعجیل در ظهور حجتابن الحسن(عج) است.
این جوان صومعهسرایی با بیان اینکه امیدوارم بتوانم از این شب تا سحر بهره کافی را ببرم، گفت: در شبهای قدر احساس عجیبی دارم و حسم این است که به خداوند منان نزدیکتر از همیشهام.
لحظات و دقایق وصف ناشدنی این شب به قدری ارزشمند و نورانی است که نفسها و حتی وجود فرد آسمانی تر میشود چرا که فرشتگان روی زمین هستند.
لیالی قدر فرصتی بسیار بزرگ برای پاک کردن گناهان
در گوشهای از مسجد پیرزنی که اشکهایش مانند دانههای تسبیح یکی پس از دیگری بر صورتش میافتاد، و دستانش رو به آسمان بود و زیر لب زمزمه الهی العفو داشت، به خبرنگار ما گفت: حال وهوای مسجد در این شبهای عزیز با دیگر شبها فرق دارد و حیف است که از این شبهای با فضیلت بهره نبریم.
وی با بیان اینکه این فرصت سالی فقط یکبار در اختیار هر انسانی قرار میگیرد، تصریح کرد: لیالی قدر فرصتی بسیار بزرگ برای پاک کردن گناهان و معصیتها از نامه اعمال و طلب توبه است.
این پیرزن گیلانی خاطرنشان کرد: به نوعی میتوان در این شبها با طلب بخشش از خداوند منان زندگی دوبارهای را آغاز کرد زندگیای که به دور از گناه، اشتباه و هر نوع خطا و لغزشی باشد.
گفتنی است؛ شبهای نوزدهم ، بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان ، شبهای قدر است و مسلمانان با شب زندهداری ، قرآن بر سر گرفتن ، نیایش و خواندن دعای جوشن کبیر ، با خدای خود راز و نیاز میکنند.
ثبت دیدگاه