به گزارش گیل رسا از رشت، عباس اهرابی با بیان اینکه یکی از رسالت های اصلی این نهاد طی سال های اخیر، توانمندسازی مددجویان است، افزود: یکی از معیارهای توانمندسازی مدّنظر کمیته امداد درآمد پایدار است.
وی، با اشاره به اقدامات کمیته امداد در زمینه ایجاد فرصت مناسب برای کسب درآمد پایدار توسط مددجویان، گفت: آمایش و نیازسنجی، مشاوره شغلی و استعدادسنجی، آموزش و ارتقاء مهارتهای شغلی، اعطای تسهیلات قرض الحسنه، هدایت تا ایجاد فرصت شغلی، نظارت و پشتیبانی جهت پایداری طرح و ایجاد زمینه فروش محصولات تولیدی از جمله اقدامات این نهاد برای ایجاد اشتغال پایدار و توانمندسازی مددجویان است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان، توجه به راهبری شغلی و مزیت سنجی ایجاد اشتغال را از کار ویژه های مهم کمیته امداد بر شمرد و ادامه داد: ایجاد شبکه ای از مشاغل بومی و پُردرآمد، تأکید بر تکمیل زنجیره صنایع و مهارت آموزی از جمله اقدامات کمیته امداد در راستای گسترش مقیاس فعالیت و احیاء صنایع بومی می باشد.
اهرابی، با تأکید بر سوق دادن اشتغال به سمت مردمی کردن و برون سپاری توسط کمیته امداد، خاطرنشان کرد: در این راستا، از ظرفیت جهادگران، کانون های کارآفرینی، مراکز نیکوکاری تخصصی کارآفرینی بهره گرفته می شود.
وی، با اشاره به اینکه دهک های یک تا پنج می توانند از تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی برخوردار شوند، گفت: برطرف کردن نیازهای اساسی اقشار کم برخوردار، افزایش شأن و منزلت این قشر، کاهش نرخ بیکاری و افزایش درآمد محرومان برای کاهش فاصله طبقاتی، افزایش مناعت طبع خانواده ها و افزایش تولید ملّی از اهداف این طرح می باشد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان، با بیان اینکه پیش بینی گردیده است در سال جاری 14 هزار فرصت شغلی با اعتبار یک هزار و چهارصد میلیارد تومان ایجاد گردد، تصریح کرد: سال گذشته 11 هزار و 254 فرصت شغلی با اعتبار هزار و 318 میلیارد تومان در استان ایجاد گردید.
اهرابی در پایان خاطر نشان کرد: افراد حائز شرایط می بایست از طریق سامانه حیات درخواست خود را ثبت نموده تا پس از ارزیابی و کسب امتیاز لازم، از این تسهیلات بهره مند شوند.
ثبت دیدگاه