به گزارش خبرنگار گیل رسا از فومن، موسی فکور در کارگروه آرد و نان شهرستان با بیان این که تغییرات در رویکرد توزیع آرد و نان در کشور نوید دهنده شرایط بهتری است، اظهار کرد: تلاش می شود با شناسایی مشکلات، شاهد کاهش موانع باشیم.
وی با اشاره به اینکه باید در برخی حوزه ها تصمیمات عاجل گرفته شود، افزود: ضرورت دارد در روند صدور مجوز برای واحدهای خبازی جدید تسریع شود.
فرماندار فومن با تاکید بر مشکل تفاوت در سهمیه آرد شهرستان و وجود حجم بالای مسافر در فومن، خواستار توجه به این تفاوت و مشکلاتی شد که برای مسافران و همچنین شهروندان فراهم می کند.
فکور بیان کرد: نانوایان که پخت بیشتری دارند منتظر افزایش سهمیه هستند و در مواردی، جریمه شده اند که باید در این زمینه راهکار ارائه شود.
وی با اشاره به بلاتکلیفی رستوران ها، کبابی ها و بیمارستان ها درخصوص تامین نان اظهار کرد: باید پرسید، این اماکن نان مشتریان و مصرف کنندگان خود را از کجا تهیه کنند؟ در این زمینه، نیازمند راهکاری مناسب هستیم.
فرماندار شهرستان مساله نان چورک را مطرح کرد و افزود: با تلاش و پیگیری متولیان قادر به کددار شدن این نوع نان محلی و ثبت آن در سامانه شدیم. اکنون این نان از طریق کارتخوان قابل خرید است.
وی خاطرنشان کرد: اکنون تعداد ۱۲۶ واحد نانوایی در شهرستان فومن سهمیه آرد یارانه ای نوع ۱ و ۸۴ واحد نانوایی، آرد یارانه ای نوع ۲ دریافت می کند که شامل ۱۲۸۶۰ کیسه آرد یارانه ای نوع ۱ و ۸۵۰۲ کیسه آرد یارانه ای نوع ۲ می باشد.
در ادامه رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان با اشاره به عدم تناسب میان سهمیه آرد خانه پزی تعیین شده با میزان دریافت شده در شهرستان، از نیاز فومن به ۸۵۰ کیسه آرد در ماه برای مصرف خانگی خبر داد.
وی افزود: در حالی که ۲۸ روستای فاقد نانوایی در شهرستان وجود دارد، سهمیه سرانه هر فرد فقط ۷ کیلو در ماه تعیین شده است که جوابگوی نیازها نمی باشد.
ثبت دیدگاه