حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 21 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1207 تعداد دیدگاهها : 0×
اختصاص ۱۰ میلیارد تومانی به خسارت دیدگان تند باد ۱۴۰۰ شهرستان ماسال
۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۷
شناسه : 1997
6
مدیرکل ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گیلان : مرادی با اشاره به لزوم شناسایی نقاط آسیب پذیر و رفع خطرات گفت: ۱۰ میلیارد تومان به خسارت دیدگان تند باد ۱۴۰۰ شهرستان ماسال اختصاص یافته است.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش خبرنگار گیل رسا از ماسال، امیر مرادی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی پاسخ به بحران شهرستان ماسال با اشاره به اینکه در تند باد سال ۱۴۰۰ بیش از ۲۲۰۰ واحد مسکونی دچار آسیب شد که مقدار ۴۲۰ مورد آن مختص شهرستان ماسال بود اظهار کرد: حدود ۱۰ میلیارد تومان به خسارت دیدگان در حوزه های‌مختلف مسکونی و عمرانی شهرستان اختصاص داده شد .

 

وی با بیان اینکه باید قانون مدیریت بحران در شهرستان اجرایی شود افزود: دستگاهای تخصصی وظیفه دارند امورات محوله را اجرایی کنند.

 

مدیر کل ستاد بحران استان گفت: دستگاه های زیربط موظف هستند مشکلات را مرتفع کنند و تکلیف در حوزه تخصصی توسط جهاد، بنیاد مسکن و دیگر ادارات در راستای مدیریت بحران ابلاغ شده است.

مرادی تصریح کرد: با برنامه ریزی دقیق در بین دستگاهها و احصاء مشکلات به صورت برنامه محور در سطح استان توانستیم بر بحران، مدیریت داشته باشیم.

 

وی بیان کرد: با توجه به وجود بحران های مختلف احتمالی باید سنجید که ستاد بحران شهرستان تا چه اندازه میتواند بحران را مدیریت کند و آمادگی لازم در پیشگیری و اقدامات حین بحران را داشته باشد.

 

مدیرکل ستاد بحران گیلان با تاکید به شناسایی نقاط حادثه خیر و بحران زده در سطح شهرستان اظهار کرد: با شناسایی و هماهنگی های لازم با ستاد بحران کشور در رفع مشکلات احتمالی نقاط حساس و مهم اهتمام ویژه داشته باشیم و برنامه محور عمل کنیم.

 

مرادی اهمیت اجرای پروژه های تاثیر گذار در راستای پیش برد اهداف و رفع مشکلات شهرستان را ضروری دانست وافزود: دهیاران موظف هستند از تجهیزات دولتی در روستاها محافظت کنند واگر دولت برای یک پروژ ای اعتباری تخصیص داده است، هزینه دوباره جایز نیست.

 

وی به حوزه راه عشایری اشاره داشت و بیان کرد: راه های عشایری در سطح استان مغفول واقع شده و ابراز امیدواری کرد، با پیگیری و شناسایی نقاط آسیب پذیر و تخصیص اعتبار از استان بتوانیم مشکلات را مرتفع کنیم.

 

مدیرکل ستاد بحران استان به اجرای بند (ز)و(ط) ستاد مدیریت بحران به جهت ساماندهی رودخانه ها و جلوگیری از آسیب های جدی به رودخانه هااشاره داشت وافزود: دستگاههای متولی امر و همچنین شهرداریها نیز میتوانند از این مهم بهره مند شوند.

 

مرادی بیمه کشاورزی را بسیار حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: با توجه به احتمال تنش آبی در آینده و بروز مشکل آبرسانی، بیمه کشاورزی ضروری است.

 

وی به استمهال تسهیلات پرداختی کشاورزان اشاره و تصریح کرد:کشاورزان وام گیرنده که خسارت دیده اند میتوانند از این امر بهره مند شوند.

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • از انتشار نظراتی که فاقد محتوا بوده و صرفا انعکاس واکنشهای احساسی باشد جلوگیری خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا جهت بوجود نیامدن مسائل حقوقی از نوشتن نام مسئولین و شخصیت ها تحت هر شرایطی خودداری نمائید.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.