به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گیل رسا-مائده فلاحتکارضیابری؛
آلوچه یا همان گوجه سبز، اصلیترین محصول کشاورزی بخش میرزاکوچک است که در روستاهای شهر گوراب زرمیخ بیشترین میزان این محصول تولید میشود؛ امسال دومین دوره جشنواره آلوچه در پارک ساحلی گوراب زرمیخ برگزار شد.
محل برگزاری جشنواره آلوچه پر ازدحام بود و زن و مرد با لباس محلی و … در محل مراسم دیده میشدند، اجرای موسیقی سنتی محیطی شاد و فرح بخش را پدید آورده بود.
سبدهای آلوچه در مقابل سکوی برگزاری مراسم دیده میشدند و عده ای از اهالی گوراب زرمیخ هم با حضور در غرفه ها اقدام به فروش آلوچه و صنایع دستی و محلی این بخش می کردند.
علیرضا مهرگان با بیان اینکه دومین جشنواره «آلوچه» به همت اداره میراث فرهنگی، بخشداری میرزا کوچک، شورای شهر و شهرداری شهر گوراب زرمیخ در این شهر برگزار شد اظهار کرد: این جشنواره امروز پنجشنبه(28 اردیبهشت) از ساعت ۱۶ الی ۲۰ در پارک ساحلی شهر گوراب زرمیخ با استقبال کم نظیر عموم مردم همراه بود.
وی با بیان اینکه از جمله برنامههای این جشنواره لافند بازی، موسیقی سنتی و نمایش کمدی بود گفت: غرفههایی جهت فروش آلوچه و عرضه محصولات صنایع دستی برپا شده بود.
رییس میراث فرهنگی، گردشکری و صنایع دستی صومعهسرا تصریح کرد: معرفی سوغات منطقه، حفظ و احیای سنتها و آئینهای بومی- محلی از اهداف برگزاری جشنواره است.
مهرگان خاطرنشان کرد: از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره توسعه تولیدات محلی و معرفی انواع فرآوردههای کشاورزی به مردم به ویژه مسافران و گردشگران است.
«سلمان نصرت طلب» اظهار کرد: ظرفیت های مختلف شهر گوراب زرمیخ را شناسایی کردیم و با همیاری اعضا محترم شورا سعی داشتیم در جهت پیشرفت و توسعه گردشگری گام برداریم.
وی افزود: معرفی سوغات منطقه،فروش محصولات بومی و محلی، حفظ و احیای سنتها و آئینهای بومی- محلی از اهداف برگزاری جشنواره است.
شهردار گوراب زرمیخ با بیان اینکه امروز شاهد اسقبال خوب شهروندان ومسافران از جشنواره بودیم گفت: از اهداف دیگر این جشنواره رونق اقتصادی منطقه است که با برپایی بیش از 20 غرفه توانستیم محصولات محلی و صنایع دستی مردم منطقه را بدون واسطه به دست مصرف کننده برسانیم.
نصرت طلب خاطرنشان کرد: برگزاری اینگونه جشنواره ها بهانه ای است تا مشاغل خانگی رونق بگیرد.
شهلا رضایی، مسافری که از تهران برای حضور در این جشنتواره آمده بود، اظهار کرد: برگزاری چنین جشنوارههایی شور و نشاط اجتماعی را در بین مردم جامعه به همراه دارد و سبب میشود مردم به مدت چند ساعت به دور از مشغلههای فکری و اقتصادی، با خانواده خود احساس شادی کنند.
وی با بیان اینکه من دومین سال متمادی است که در این جشنواره حضور پیدا میکنم، افزود: برگزاری بازیهای محلی همچون لافند بازی، یک حس خوب همراه با استرس را به آدم القا میکند.
رضایی خاطرنشان کرد: حمایت از این جشنوارهها باعث معرفی آداب و رسوم، فرهنگ، موسیقی و صنایع دستی مردم منطقه و جذب توریسم و مسافران میشود.
ثبت دیدگاه